4662 Views |  Like

Testing: Skinny tea

Armsad suve-urbanistad!

Minu tänane postitus on üle pika aja taas veidi pikem ja veidi teisel teemal, kui senini. Kirjutan lähemalt Natural Skinny Herbal detox teest, mida tarbisin 14-päevase kuurina.

Ma ei hakka siinkohal pikalt ja laialt lahti seletama, mida kõike see tee endas sisaldab jne, sest seda saate tootja enda kodulehelt nende endi sõnastusena lugeda (www.skinny.ee), kuid võtan kokku selle, mis toimus minuga 14 päeva jooksul, mil NSH teatox kuuri läbisin.

1522225_520201971411634_41820281_n

Sain oma teepaki kätte pärastlõunasel ajal ning alustasin õhtuteega. Muideks, pakendis on kaks teed – päeva ja öö tee. Järgmisel hommikul tegin juba päevateed. Mõlemad teed maitsevad nii hästi, et olles nagunii suur teejoodik, oleks kohe paar tassi juurde teinud. Esimesel kahel päeval esinesid mul aga tugevad peavalud ja kergelt oli ka kehva olla. Seda aga ilmselgelt seetõttu, et kõik sodi ja mürgid tahtsid organismist välja saada. Edasistel päevadel aga tundsin kuidas minu meeleolu muutus suurepäraseks, mul ei esinenud enam minu tavapäraseid tugevaid äkkvalusid kõhus (need tulenevad ilmselt sellest, et seedimine ei ole enam nii kiire kui veel paar aastat tagasi).

Kuna suvi on rännurohke aeg, siis olen midagi palju ringi sõitnud sinna-tänna ning alati olid mul teepakikesed kaasas ning meisterdasin endale usinalt igal hommikul ja õhtul teed keeta. Sõbrad muidugi natukese itsitasid ja norisid minu kallal, kuid seda muidugi väga sõbralikus võtmes :)

Kokkuvõtlikult võin kindlalt soovitada Natural Skinny Herbal teatox kuuri ning tegelikult jätkub sellest pakiks lausa 17 päevaks. Käsikäes aktiivsema liikumise, normaalsepoolse toitumisega tegi see tee mulle palju head – seedimine parenes, kõhus oli kergem tunne, meeleolu muutus suurepäraseks. Seega, kes on veel kahelnud ning mõelnud, et ehk on tegemist liiga suure väljaminekuga, siis ärge kõhelge, see on teie endi heaolu huvides!

 

Nautige kauneid suviseid päevi ning ärge unustage end varustada ka kreemide-õlidega, mis kaitsevad teie nahka tugevate päikesekiirte eest. Minu lemmikuks on Collistari tooted, mida saate soetada siitsamast Urbanista Style e-poest :) p.s. Ei ole reklaam toodetele, vaid täitsa tõsijutt!

 

Lydia

FacebookTwitterGoogle+Share