1467 Views |  Like

Meigieemaldaja tundlikele silmadele

Olin aastaid truu Puhas Loodus saialille puhastuspiimale, mis oli samaaegselt tõhusa toimega ja silmadele õrn. Kahjuks viimast pudelit kasutades ei olnud ma temaga enam rahul – ei tea kas on ripsmetušid läinud vastupidavamaks, või oli puhastuspiima koostist muudetud, igatahes jäi ripsmetušš sageli pooleldi eemaldamata. Nii hakkasingi otsima alternatiivi.

Just äsja jõudis meie poelettidele Prantsusmaalt pärit Mixa sari, mis reklaamib end kui tundliku naha eksperti ja mis algusaastatel oli müügil hoopis apteekides. Nende valiku hulgas märkasingi täpselt seda toodet, mida otsinud olin – tundlikele silmadele mõeldud meigieemaldajat, mis pakendi info kohaselt lubab jagu saada ka veekindlasti meigist. Hind on sel ka rahakotisõbralik – pudelike maksis 3 euro ringis.

_U0X9666

Vedelik on kahefaasiline – enne kasutamist tuleb pudelit korralikult loksutada, et sinine ja valge komponent seguneks.

_U0X9671

Tundub, et olengi leidnud uue lemmiku. Mixa silmameigieemaldaja on tõesti väga õrn ja ei pane mu tundlikke silmi kipitama. Samas sai see jagu ka veekindlasti ripsmetušist ja lainerist. Nahk jääb selle kasutamise järgselt pehmeks ja toode ei ole õline.

Mixa on igati väärt uustulnuk meie kosmeetikalettidel, millele soovitan poodi minnes kindlasti pilk peale visata!

FacebookTwitterGoogle+Share