4322 Views |  Like

Pettumus – Matrixi kohevust tõotav sari

Matrix on mulle jätnud mulje rahakotisõbralikust salongisarjast. Olen nende tooteid aegajalt ikka soetanud ja enamasti on hinna-kvaliteedi suhe olnud igati paigas. Hiljuti läbisid nende pakendid uuenduskuuri ja otsustasin proovida kohevust anda lubavat sarja. Sain väga suure pettumuse osaliseks.

Matrix Total Results High Amplify šampoon ja palsam

_U0X4905

Tootekirjeldus lubab kauakestvat kohevust. VALE!!!

Kui ma oleksin teinud pimetesti ja peaksin ära arvama, mis toodetega  on tegu, siis pakuksin, et tegu on juukseid silendava sarjaga. Ainus hea asi peale nendega juuste pesemist oli see, et tooted kaotasid ära kahususe ja andsid juustele läiget.

Isegi hoolikas juuksejuurte harjaga tõstmine föönitamise ajal ei suutnud mulle peale nende toodetega pesemist enam juustesse kohevust tekitada – juuksed olid ja jäid ludud. Ka mustaks läksid juuksed kiiremini kui tavaliselt.

Ühesõnaga suur pettumus.

Kahjuks ei läinud mu meeleolu juukselakki proovides paremaks.

Matrix Volume Fixer Volumizing juukselakk

_U0X4910

Toote nimes on “volume” lausa kaks korda ära mainitud.  Aga kahjuks mõju on kohevuse andmisele pigem vastupidine.

Lakk on ebameeldivalt niiske ja muudab juuksed märjaks. Kui juukseid peale lakkimist puutud, siis vajutab see kiharad lömmi. Lakk kleebib juuksed salkudesse ja tekitab mulje nagu juuksed oleksid mustad. Juukseid katsudes on lakk vastikult tunda, seda välja harjata on raske ja valus. Lisaks eelmainitule on lakil võrdlemisi tugev lõhn, mis on ülipüsiv – see ei kao juustest enne, kui pea puhtaks pesed.

Ma ei ole vist kunagi varem kohanud toodet, mille kohta mul ainsatki head sõna öelda ei ole, aga see juukselakk on küll lihtsalt kohutav. Tundub, et saan oma aasta halvima iluostu tiitli juba veebruaris välja anda.

Ainus toode neljast, mis mind marru ei ajanud on Total Results Miracle Extender kuivšampoon, aga lemmikut ei saanud temastki.

_U0X4903

Matrixi eelmine kuivšampoon nimega Clean Remix on ilmselt minu poolt kõige rohkem korduvalt ostetud toode üldse. Kahjuks on see tootmisest maha võetud ja asendatud Miracle Extender nimelise kuivšampooniga. Minu meelest oli eelmine toode parem. Clean Remix teeb oma töö küll ära – värskendab juukseid ja ei jäta hallikaid jääke, aga miinuspoole pealt – seda kulub väga palju. Enne, kui pudelist pulbrit tulema hakkab, lendab sealt välja mingit niisket ollust, mis juuksed märjaks teeb ja alles mitme sekundi pärast väljub pulberjas kuivšampoon. Miracle Extenderit tuleb pihustada umbes poole rohkem kui teisi salongitooteid ja pudel saab kiiresti tühjaks. Nii et uuendused pole alati samm paremuse poole ja uue Matrixi kuivšampooni fänni minust ei saa.

Ilmselt hoian Matrixi riiulitest nüüd üsna pikka aega eemale, sest nende toodete valmistatud pettumus ei lähe niipea meelest.

FacebookTwitterGoogle+Share