4202 Views |  Like

Uut juuksehoolduses – Kardashian Beauty & Sebastian

Kuivšampoonid on mu “must have” juuksehooldustooted olnud juba pikka aega. Need ei kulu ära mitte ainult siis, kui tahan juuksepesu päevakese edasi lükata, vaid leiavad kasutust ka puhastel juustel, kui soovin lihtsa vaevaga saada ekstra kohevat soengut, või tuua välja järku lõigatud juuste salgulisust.

Kuivpalsamiga aga ei ole minu teed varem ristunud ja Kardashian Beauty kuivpalsam ongi esimene omasugune, mida katsetanud olen.

_U0X5704

Kuivpalsam lubab anda juustele pehmust, siledust ja sära ning juukseid niisutada. Toode sisaldab niisutava komponendina mustköömneõli ja seetõttu olin esmakordsel kasutamisel üsna ettevaatlik, sest kartsin, et äkki teeb see juuksed rasvaseks. Õnneks seda ei juhtunud.

Sprei on kerge ja kuiv ning juustes kuidagi tunda ei jää, aga teeb mis lubab – juuksed on peale selle kasutamist tõesti pehmemad ja läikivamad. Samas minu jaoks ei ole vahe sedavõrd märgatav, et uuesti kuivpalsami peale 19.70 EUR raatsiksin kulutada. Kasutan pudeli küll lõpuni ja sain oma uudishimu uudse toote osas rahuldatud, kuid püsivat kuivpalsami kasutajat minust kindlasti ei saa.

Kui ma juba Kardashian Beauty riiuli ees seisin, siis viskasin korvi ka nende kuivšampooni. Sellega jäin üsna rahule – sprei muudab juuksed puhtaks, kohevaks, ei matista neid, ega muuda hallikaks nagu mõned kuivšampoonid kipuvad tegema. Lõhn on magus, meeldiv ja ei jää juustesse kuigi kauaks püsima, mis minu jaoks on suur pluss. Ühel kasutuskorral tuleb kuivšampooni pihustada üsna palju, nii et väga kauaks pudelikesest ei jätku. Kokkuvõtteks –  täitsa mõnus toode, aga leiab parema hinna-kvaliteedi suhtega kuivšampoone.

Peale viimast suurt juukselakipettumust olin ka uue hea laki otsinguil ja ei julenud enam täiesti tundmatut tegijat koju tuua, nii et lakipudeli valisin vana lemmiku Sebastiani riiulist. Olen Sebastiani lakke varem ka kasutanud ja alati väga rahul olnud. Seekord võtsin Re-Shaper laki.

_U0X5715

See vastab kõigile minu jaoks ideaalse laki tingimustele – kuiv, kerge, ei jää juustes tunda ega näha, võimaldab teha nii tugeva hoidmisega kui ka kergeid kohevaid soenguid, ei lõhna tugevalt ja laseb end kergesti juustest välja kammida. Lihtsalt SUPER toode! Suurest lakipudelist jätkub mul umbes aastaks, nii et enam ma seda viga ei tee, et valin kokkuhoidmise lootuses mingi odavama alternatiivi – nagu näha, siis pidin viimaks ikka teise laki ka ostma.

FacebookTwitterGoogle+Share