5905 Views |  Like

Vahvlihaldjad

Vanakooli vahvlimasin, mis küpsetab hästi krõbedaid vahvleid on kasutatud asjade müügipunktides nõutud kaup. Pole ka ime, sest selliseid vahveid nagu nende raudade vahelt tuleb, moodsad vahvlimasinad naljalt ei tee. Mina ei ole kahjuks selle nostalgilise vahvlimasina õnnelik omanik, aga krõbedat maiust tahaks mõnikord süüa küll. Siin tulevad appi Vahvlihaldjad.

Oma esimese Vahvlihaldjate tellimuse saatsin koos sünnipäevaõnnitlustega oma emale, sest vahvlihaldjad pakuvad mõnusat võimalust küpsetised kulleriga koju kätte tuua. Kui emalt  kuhjaga kiidusõnu tuli, siis rändas järgmine vahvlikarbike juba minu enda kodu poole 🙂

No vaadake vaid seda ilusat pakendit!

_U0X8704

Tõesti nagu saadetis haldjate maalt 🙂 Mina tellisin vahukoore-kohupiima täidisega vahvlid ja sinises tuutus ongi peidus mõnus kreem, mille saad ise vahetult enne söömist vahvlikoonustesse lasta. Vahvlid maitsevad imeliselt. Soovitan soojalt!

FacebookTwitterGoogle+Share