4013 Views |  Like

Kahaia

The Body Shopil on välja tulnud uus lõhnade sari Elixirs of Nature. Tegemist on aroomidega, mis ilma hoole ja kaitseta võivad maailmast sootuks kaduda. Kasutades tehnoloogiat, mis taimi ei kahjusta, püütakse need ainulaadsed lõhnad kinni ja pannakse pudelisse, et saaksime neid kõikjal maailmas nautida. Kollektsiooni staarid on Lõuna-India mahagoniõied, Polüneesia Kahaia lill, Amazonase vihmametsade pikantne metsa lõhn, Alpide tume orhidee ja Cederbergi mägede seedripuu.

Lõhna kogumisel kasutatakse 100% kahjutut headspace tehnoloogiat. Protsessi käigus ümbritsetakse taim õõnsa kupliga ja tekitatakse vaakum, kus on võimalik talletada tema poolt eritatavaid lõhnaühendeid – nii saab taim segamatult edasi kasvada.

202a7292

Parfüümid on hästi iseloomukad ja eristuvad massist. Kui oled oma erilise signatuurlõhna otsinguil, siis tasub neid nuusutama minna. Minule hakkasid enim meeldima Kahaia ja Swietenia. Esimene neist on joovastav magus lillearoom ja teine värske bukett lillede-puuviljade segust. Valisin pikalt ja tõin lõpuks koju Kahaia. Selle lõhna peaosas on Polüneesias kasvav valgeõieline kahaia lill, mida toetavad jasmiin ja bensoe. Kahaia õied vallandavad oma aroomi öösel vahetult enne päikesetõusu, aga tänu The Body Shopile saame seda maagilist lõhna nautida iga kell.

Milline on Sinu lemmiklõhn?

FacebookTwitterGoogle+Share