1364 Views |  Like

GMT beauty pinguldav kreem

Kirjutasin hiljuti postituse veebikeskkonnast Pick&Try, mis võimaldab kõigil huvilistel erinevate toodetega kodust lahkumata tutvuda. Postitust saad lugeda SIIN.

Pick&Try kaudu jõudis minuni ka järgmine toode:

GMT Beauty intensiivselt pinguldav kreem (Hind 48 EUR)

202a7579

GMT Beauty on ilusalongidele mõeldud sari, mis on kättesaadav ka kodukasutajale. Nende tooted ei sisalda kunstlikke lõhna- ja  värvaineid ning on allergiavabad. Nad ei sisalda mineraalseid õlisid ja on tehtud eranditult orgaaniliste õlide baasil.

Intensiivselt pinguldav näokreem teeb juba esimesest kasutuskorrast alates seda, mida nimi lubab – nägu trimmiv tulemus on kohe näha. Nahk on hetkega pingul, kreemi on mõnus kasutada ka hommikul meigi all, sest jumestustulemus jääb selle peal väga kaunis ja kreem on väga kiire imendumisega.

Tootekirjeldusest selgub, et kreem sobib igale nahatüübile, aga ma arvan, et paremini sobib ta siiski normaalsele või rasusemapoolsele nahale. Minu kuiva naha jaoks jäi niisutust veidi väheks ja mulle meeldib seda kreemi kasutada mitte hommikul ja õhtul nagu kasutusjuhend soovitab, vaid ainult kord päevas – hommikuti. Nii saan nautida tema tõhusalt pingutavat tulemust, aga õhtul pakkuda nahale vajalikku niisutust mõne rasvasema kreemi või õli näol.

GMT Beauty valikusse kuulub lai valik tooteid, mis mõeldud kogu kehale. Täpsemalt saad uurida nende kodulehelt: http://gmtbeauty.com/

FacebookTwitterGoogle+Share